Anlık Bildirim

Galaxy S10, fotoğraf çekimi için yardımcı bir yapay zeka işlemcisi ile gelebilir

Teknoloji devi Samsung'un 2019'un başında piyasaya süreceği amiral gemisi Galaxy S10, fotoğraf çekimi yapmak için yardımcı bir yapay zeka işlemcisi ile gelebileceği belirtiliyor.
Akıllı telefonlar genellikle bir işlemci, RAM, GPU ve diğer birçok sensörden meydana geliyor. Ancak günümüzde akıllı telefonlar daha karmaşık bir hal almaya başladı ve şirketler cihazlarını yapay zeka (AI) çipleriyle donatarak bir adım öne çıkmak istiyorlar. Bunun son örneğini de Samsung da görebiliriz.

Samsung kamera özelliklerine bir üst seviyeye çıkaracak

Samsung'un 2019'da lansmanı planlanan Galaxy S10 modelinde benzer bir strateji planladığı ortaya çıktı. ETNews tarafından yayınlanan bir rapora göre Güney Koreli şirket, Galaxy S10 modelinde kullanmak üzere kamera yeteneklerini arttıracak yapay zeka destekli bir yardımcı işlemci üzerinde çalışıyor.
Fotoğraf özelliği söz konusu olduğunda Samsung'un bu alanda oldukça iyi olduğunu söylemek mümkün. Bu nedenle yeni geliştirilen bu yapay zeka destekli çipin, cihazları daha da iyi bir noktaya taşıyacağı belirtiliyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama olmasa da, rapora göre Samsung, Galaxy S10 modeli ile kamera teknolojisini bir adım öne taşıyacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9167 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim