Anlık Bildirim

Galaxy S10 Plus, daha büyük bataryaya rağmen S9 Plus'tan ince olabilir

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, yaklaşık iki hafta sonra tanıtacağı Galaxy S10 serisine odaklanmışken, cihazlar ile ilgili yeni sızıntılar da son hız devam ediyor.
Akıllı telefon üreticisi Samsung, 20 Şubat tarihinde kullanıcılar tarafından merak ve heyecanla beklenen Galaxy S10 serisini tanıtmaya hazırlanırken, ortaya çıkan yeni bir sızıntı Galaxy S10 Plus'ın, S9 Plus'a oranla daha ince olacağına işaret ediyor.

Söylentiler yeni değil

Samsung konusunda yaptığı güvenilir sızıntılarla tanınan Ice Universe (@UniverseIce) Galaxy S10 Plus'ın daha yüksek bir pil kapasitesiyle gelmesine rağmen, S9 Plus'tan daha ince olacağını iddia ediyor. Sızıntıda yer alan bilgilere göre 3.500 mAh pil kapasitesi sunan S9 Plus'ın 8,5 mm olmasına karşın, 4.100 mAh pil kapasitesi sunacak olan S10 Plus ise 7,8 mm kalınlığında olacak.
Galaxy S10 Plus'ın 7,8 mm kalınlığında olacağı söylentileri yeni değil. Ancak bu iddiayı ortaya atan hesap Ice Universe gibi güvenilir bir kaynak olunca, gerçekleşme ihtimalinin de yüksek olacağını söylemek gerekiyor. Tüm bu söylentilerin ne denli doğru olduğunu anlayabilmemiz içinse, Galaxy S10 serisinin lansman gününü beklemekten başka çaremiz yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim