Anlık Bildirim

Galaxy Note 9'un kılıfı parmak izi okuyucunun konumunu ve gizemli bir düğmeyi gösteriyor

Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy Note 9 sızıntıları artmaya başladı. Ortaya çıkan yeni bir kılıf cihaz hakkında detayları gösteriyor.
Teknoloji devi Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy Note 9'un Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor. Şirketin Galaxy S9 ve S9+ modellerinde beklenen satış grafiğini yakalayamamış olması tüm gözleri Galaxy Note 9'a çevirmiş durumda. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı cihazın detaylarıyla ilgili bilgiler veriyor.

Galaxy Note 9'da ekstra bir düğme yer alabilir

Sızıntılar konusunda oldukça iyi bir sicile sahip olan Ice universe Twitter hesabında, Samsung Galaxy Note 9'un olduğu iddia edilen bir kılıf paylaşıldı. Çift kamera ile geleceği kesinleşen Galaxy Note 9'un kameralarının yan yana konumlandırılmış olduğunu ve hemen altında ise parmak izi okuyucunun yatay olarak yer aldığını görüyoruz. Samsung, Galaxy Note 8 modelinde parmak izi okuyucuyu kameraların yanına konumlandırmıştı. Görünüşe bakılırsa Note 9'da farklı bir yerleşim olacak.
Görselde dikkat çeken bir başka detay ise kılıfın sol alt köşesine yerleştirilmiş bir düğme yuvası. Çok tartışılan Bixby tuşunun, güç düğmesinin hemen karşısında olduğunu düşünürsek, sol alt kısımda bulunan düğmenin ne işe yarayacağıyla ilgili şu an için net bir bilgi yok. Bazı kaynaklarda bu düğmenin özel bir kamera deklanşörü olabileceği de belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8084 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim