Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 için Android Pie güncellemesi sonunda yayınlandı

Galaxy Note 9 için resmi Android Pie güncellemesinin 1 Şubat tarihinde yayınlanması bekleniyordu. Güney Koreli şirket ertelendiği belirtilen güncellemeyi bugün sürpriz bir şekilde yayınlandı.
Geçtiğimiz günlerde Samsung Türkiye'ye ait "Güncel miyiz?" (guncelmiyiz.com) web sitesinde yapılan bir tarih değişikliği, Galaxy Note 9 için yayınlanması beklenen resmi Android Pie güncellemesinin ertelendiğine yönelik söylentilerin çıkmasına neden olmuştu.
Şirketin Android güncellemeleri hakkında kullanıcıları bilgilendirmek için hazırlamış olduğu web sayfasında ilk başta Galaxy Note 9 için Android 9 Pie güncellemesinin 15 Ocak tarihinde yayınlanacağı belirtilmişti. Ancak şirket planlanan güncelleme tarihini kısa süre önce, 1 Şubat 2019 olarak değiştirdi.

One UI arayüzü neler getiriyor?

Herkesin Şubat ayında beklediği Android Pie güncellemesi bugün sürpriz bir şekilde yayınlandı. Yaklaşık 1.5 GB boyutunda olan güncelleme beraberinde Samsung'un yeni One UI arayüzünü ve 1 Ocak 2019 tarihli güvenlik yamasını da getiriyor. Güney Koreli şirketin kullanıma sunduğu yeni arayüz tamamen kullanıcılardan alınan geri bildirimlere göre tasarlandı.
Etkileşimli öğeler kolayca erişilmesi bakımından ekranın alt kısmına taşınırken, içerik, ayarlar ve diğer bölümler yeninden elden geçirildi. Kullanıcıların gözünü rahatlatacak "Gece modu" gibi özellikler de sunan One UI arayüzünün odak noktası daha sadeleştirilmiş ve işlevsel bir kullanıcı deneyimi sunmak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim