Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 "crown" kod adı altında geliştirilecek

Güney Kore kaynaklı yeni bir rapora göre Samsung yakında "crown" kod adlı yeni bir amiral gemisi cihaz geliştirmeye başayacak. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...
Amiral gemisi cihazlarla ilgili söylentiler genellikle aylar öncesinden başlar. Samsung'un Galaxy Note 8'i piyasaya sürmesinin üzerinden çok geçmeden şimdi de Galaxy Note 9 hakkında konuşulduğunu görüyoruz. Son iddialara göre cihaz “crown” kod adı altında geliştirilecek.
Güney Koreli şirket yeni Galaxy Note amiral gemilerini genellikle Eylül ayında piyasaya çıkarır. Galaxy Note 9'un gelmesine neredeyse bir yıl var ancak bu durum bile akıllı telefonla ilgili söylentilerin yayılmasına engel olamamış durumda.

Note 8'in kod adı baikal'dı

The Investor tarafından yayınlanan son rapora göre, Samsung yakında "crown" kod adlı yeni bir amiral gemisi cihaz geliştirme çalışmalarına başlayacak. Bahsi geçen telefonun Galaxy Note 9 olduğuna yönelik ciddi iddialar var.
Galaxy Note 8'in kod adı Rusya'da bulunan ve dünyanın en büyük göllerinden biri olan "baikal" (baykal) olarak belirlenmişti. Yani bu aslında phablet'in geniş ekranına dair bir ipucuydu. Raporda "crown" kod adının da muhtemelen Samsung'un büyük boyutlu akıllı telefon pazarındaki etkisini daha da genişletme arzusunu ima ettiği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim