Anlık Bildirim

Galaxy Note 7'den 157 ton metal bileşen geri dönüştürülecek

Samsung geri çağrılan Galaxy Note 7 modelleri ile ilgili geri dönüşüm planlarını açıkladı. Note 7'nin metal bileşenleri geri dönüşüme diğer parçaları ise yedek parça ihtiyacı için depoya gönderilecek.

Galaxy Note 7'den 157 ton metal bileşen geri dönüştürülecek Tam Boyutta Gör

 
Güney Koreli teknoloji devi Samsung Reuturs'a yaptığı açıklamada geri çağrılan Galaxy Note 7 akıllıtelefonlarından 157 ton metali geri dönüştürmeyi planladığını paylaştı.
 

Samsung yaptığı açıklamada planlarının kamera, çipset ve ekran panellerinin yedek parça olarak onarım veya satış amacıyla kullanacağını söyledi. Ayrıca tekrar kullanılamayacak bileşenlerden kobalt, bakır, altın ve gümüş gibi metallerin de geri dönüşüme kazandıracağı ifade edildi.

 

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Samsung, geçtiğimiz yıl Galaxy Note 7 modelinin yaşadığı patlama sorunlarından dolayı telefonu geri çağırmıştı. O günden beri pil üretimi konusunda daha temkinli davranan firma, Galaxy S8'in üretiminde sekiz aşamalı pil kontrolü uyguladı.

 
Samsung geçtiğimiz haftalarda ise Galaxy Note 7'yi Galaxy Note Fan Edition adı ile Güney Kore'de yeniden piyasaya sürdü. Daha güvenli pil ve ufak tefek iyileştirmelerin haricinde Note 7'nin orjinaline sadık kalındı.
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim