Anlık Bildirim

Galaxy Note 10'da daha fazla Microsoft uygulaması yüklü gelecek

Samsung'un önümüzdeki hafta içinde New York lansmanında tanıtacağı Galaxy Note 10 modellerinde, öncekilere göre daha fazla Microsoft uygulamasının yüklü geleceği belirtiliyor.
Samsung, önümüzdeki hafta New York'taki Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 10'u tanıtacak ve cihazın yeni özelliklerini tartışmak için sahneye çıkan misafirlerden biri de Microsoft çalışanlarından olacak.

Samsung ve Microsoft işbirliği devam ediyor

Microsoft ve Samsung arasındaki işbirliğine ilişkin en son spekülasyon, Galaxy Note 10 cihazlarda daha fazla Microsoft uygulamasının yüklü geleceği yönünde. Sızan haberlere göre Samsung, Microsoft'un Your Phone (Telefonunuz) uygulamasını Galaxy Note 10 serisine önceden yüklemeyi kabul ettiği yönünde. Bu da Note 10 serisinde, öncekilere oranla Microsoft uygulamaları klasörünün daha da genişleyeceğini gösteriyor.
Microsoft'un geliştirdiği Your Phone uygulaması, Android akıllı telefonlar ve Windows 10 PC'leri senkronize ederek, kullanıcılara telefon bildirimlerini ve diğer bazı özellikleri PC'den kontrol edebilme imkanı veriyor. Şimdilik her iki şirketin de bu durumu resmi olarak onaylamadığını belirtmemiz gerek. Birkaç gün içinde tüm detayların açıklanması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim