Anlık Bildirim

Galaxy Note 10 Plus mühendislik örneği metroda ortaya çıktı

Bir Samsung çalışanının test ettiği tahmin edilen Galaxy Note 10 Plus erken mühendislik örneği çok detay vermese de Infinity-O delikli ekran tasarımını doğruluyor.

Samsung’un yeni Galaxy Note 10 tanıtımına sayılı günler kala sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de metroda bir yolcunun gizemli bir Galaxy akıllı telefonu ile etkileşimde olduğu anlar internete sızdırıldı.

Bir Samsung çalışanı olduğu kenar kısımdaki mail adresinden anlaşılan kadının elinde muhafaza içerisine alınmış oldukça büyük bir cihaz duruyor. Ekranın üst kısmında Infinity-O delikli çentik dikkat çekerken ara yüzün de One UI olduğu anlaşılıyor.

Kaynaklar telefonun Galaxy Note 10 Plus modelinin mühendislik örneği olduğunu ifade ediyorlar zira ekran kavisli değil. Muhtemelen son aşamalarda ekran kavisi kasa yerini aldı. Diğer taraftan yeni S-Pen ile ilgili bir detay görülmüyor. Net detayları 7 Ağustos tarihinde öğrenebileceğiz.

Galaxy Note 10 özellikleri ve fiyatı

Galaxy Note 10 modelinde 6.3 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğünde Dinamik AMOLED ekran bizi karşılıyor. Ekranda Infinity-O çentik tasarımı benimsenirken agresif bir ekran-kasa oranı elde ediliyor. Ekran Gorilla Glass 6 ile korunurken parmak izi okuyucu da entegre edilmiş. Ekran HDR10+ destekli.

Yonga seti tarafında 7nm sürecindeki Snapdragon 855 veya 8nm sürecindeki Exynos 9820 yer alacak. Bununla birlikte Samsung’un daha güçlü Snapdragon 855 Plus veya Exynos 9825 yonga setlerine yer vereceğini iddia edenler de var.

Kamera tarafında 12MP çözünürlüğünde ana sensör yerini koruyor ancak f/1.5, f/1.8 ve f/2.4 üçlü dinamik aralığı ile dikkat çekiyor. 16MP çözünürlüğünde ikinci sensör süper geniş açıya sahip. 12MP çözünürlüğündeki f/2.1 sensör ise 2x optik yakınlaştırma yapıyor ve ışığı daha iyi yakalıyor. Kamera paketi 4K 60fps video kaydı, yapay zekâ modları ve OIS sunuyor. Ön kısımda ise 10MP çözünürlüğünde Dual Pixel odaklamalı sensör yer alıyor. Tüm sensörler HDR10+ destekli.

3600mAh kapasiteli batarya 25W kablolu ve 12W kablosuz hızlı şarj özelliğine sahip. 8GB RAM ve 256GB UFS 3.0 depolama kapasitesi olsa da microSD girişinin olmayacağı ifade ediliyor. Galaxy Note 10 için 999 Avro fiyat seviyesi konuşuluyor.

Galaxy Note 10 Plus özellikleri ve fiyatı

Galaxy Note 10 Plus haliyle daha büyük ve bazı açılardan daha iyi bir model olacak. Ekran tarafında 6.8 inçlik 3040 x 1440 piksel çözünürlüğünde bir panel yer alıyor. Kaplama ve çentik tasarımları aynı kalıyor.

12GB RAM ve 256GB/512GB UFS 3.0 depolama seçenekleri yanında microSD desteği bu modelde yer alacak. 4300mAh kapasiteli batarya 45W kablolu ve 20W kablosuz hızlı şarj desteği ile donatılmış. Kamera tarafında ekstra bir 3D ToF derinlik sensörü yer alıyor. Galaxy Note 10 Plus için 1149 Avro fiyat etiketi belirlenmiş. S-Pen kaleminin ise 4096 baskı hassasiyet seviyesi ve 70 milisaniye gecikme süresine sahip olacağı ifade ediliyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim