Anlık Bildirim

GTA V Online Doomsday Heist güncellemesi gelecek hafta yayınlanacak

Rockstar Games bombayı patlattı: GTA Doomsday Heist sürümü 12 Aralık'ta PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. GTA Doomsday Heist'ın Trailer videosunu haberimizden izleyebilirsiniz.
Çıktığı günden beri düzenli olarak güncellenen GTA Online'a önümüzdeki hafta PS4 , Xbox One ve PC platformları için yeni bir DLC eklenerek bugüne kadarki en büyük içeriklerden bir tanesi olacak. Soygun temalı DLC, 12 Aralık'ta oyunseverlerle buluşacak.
Doomsday Heist adıyla gelen yeni DLC için Rockstar Games, "muazzam yeni bir macera" ifadelerini kullanıyor. Sürümün hikayesine bakacak olursak; milyarder bir teknoloji adamı, idealist bir istihbarat ajanı, garip bir komplo teorisyeni ve nörotik bir süper bilgisayar; San Andreas'ı yok oluştan kurtarmak için istenmeyen bir ittifaka dahil olur. Kıyamet teorileri, kimliği bilinmeyen düşmanlardan yayılırken sen ve suç ekibin gizemleri çözmek, Los Santos sokaklarında yayılan tehditleri ve Chiliad Dağı'nın karanlıklarına inen tüm yolları yok etmekle görevlisiniz. 
Rockstar Games'in bugün yayınladığı Trailer'a göz atarsak, yeni soygun türleri bizleri karşılamakta ve çok gizli üslere girilerek bombalama görevlerinin yerine getirildiğini görmekteyiz. Yayınlanan Trailer'da tıpkı James Bond'un Spy Who Loved Me filminde olduğu gibi hem karada hem de su altında kullanılabilen bir arabanın olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. 
12 Aralık'ta PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak Doomsday Heist DLC'si Rockstar hesabında GTA V bulunan kullanıcılar için ücretsiz olarak çıkış yapacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7615 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, gta 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim