Anlık Bildirim

G.Skill’den Computex 2018 fuarında rekor üstüne rekor

Computex 2018 fuarında G.Skill standı rekorlara sahne oldu. Toppc ve K|ngp|n gibi hız aşırtma uzmanları toplamda 13 rekora imza attı. Rekorlar hem işlemci hem bellek tarafında kırıldı.

Son dönemde rekor hızlara sahip RAM bellekler ile gündem olan G.Skill, ev sahibi olduğu Computex 2018 fuarında da adeta şov yaptı. Firma hem bellek hem de işlemci tarafında hız aşırtma rekorları kırdı.

13 farklı rekor

İlk olarak bellek tarafında Toppc ile bir araya gelen G.Skill, 5543MHz seviyesine çıkarak rekor kırdı. Hız denemesinde Trident Z RGB DDR4 bellek, MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC anakart ve Core i7-8700K işlemci kullanıldı.

Bu rekor sonrasında Kovan Yang sahneye çıktı ve bu kez 5541.4MHz seviyesine çıkarak ikinci sıraya yerleşti. Denemelerde MSI X299 GAMING PRO CARBON AC ve Core i7-7740X işlemci kullanıldı. İlk kez iki farklı çipset üzerinde iki ayrı rekor kırılmış oldu.

Splave ise işlemci tarafında Core i7-8700K üzerinde 7409.03MHz ile dünya rekoru kırdı. Yine aynı işlemcide Geekbench 4 tek çekirdek testinde 9842 puan ile rekoru eline geçirdi. K|ngp|n de dahil olmak üzere standda toplam 13 hız aşırtma rekoruna imza atıldı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim