Anlık Bildirim

General Mobile GM 9 Pro için Android Q Beta dağıtılmaya başlandı

General Mobile GM 9 Pro için Android Q Beta sürümü dağıtılmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta kayıt işlemini tamamlayan kullanıcıların mail adreslerine yeni sürüm yollandı.
GM 9 Pro Android Q Beta dağıtılmaya başlandı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz hafta General Mobile’ın GM 9 Pro ve GM 8 modelleri için Android Q Beta güncellemesi müjdesini sizlere aktarmıştık. An itibariyle beta süreci için kaydolan kullanıcılara güncelleme dağıtılmaya başlandı. Mail adreslerinizi kontrol ederek Android Q Beta’sını indirebilirsiniz.

Hatalarla karşılaşmanız mümkün

Gönderilen mail içerisinde Android Q Beta için indirme bağlantısına ek olarak geri bildirim ve bilinen hatalar gibi bağlantılar da bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi Beta sürümü olması sebebiyle birçok hata ile karşılaşmanız mümkün. Örneğin gönderilen mail içerisinde yer alan bilinen hatalar dosyasında, Google Chrome tarayıcısında oturum açılamadığından bahsediliyor. Buna benzer birçok hatanın çözümünü verilen bağlantılardan inceleyebilirsiniz.

Kısacası yeni sürümü ilk deneyenlerden biri olmak istiyorsanız bu tarz hatalarla karşılaşacağınızı bilmeniz oldukça önemli. Ayrıca telefonunuz içerisindeki tüm veriler silineceğinden, yedek almayı unutmamalısınız.

Android One programına dahil olan GM 9 Pro, Android Pie işletim sistemi için de benzeri bir beta programına dahil edilmişti. Ancak hatırlarsanız Android Pie’ın final sürümü oldukça gecikti. Android Q’da durumun nasıl olacağını hep birlikte göreceğiz. Her ne olursa olsun Android Q çalışmalarının çoğu üreticiden erken başlaması sevindirici.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9625 kez okundu.
6 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
beta, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim