Anlık Bildirim

G Suite kullanıcıları da Gmail'in gizli mod özelliğini kullanabilecek

Teknoloji devi Google'ın e-posta servisi Gmail'e getirdiği Gizli Mod özelliğinin, artık G Suite kullanıcılarına da sunulacağı açıklandı. Konunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Google geçtiğimiz yıl Gmail'in materyal tasarımı ile birlikte e-posta platformuna bir de Gizli Mod getireceğini açıklamıştı. Gizli Mod özelliği temel olarak gönderdiğiniz e-postanın kopyalanmasını, indirilmesini, yazdırılmasını veya iletilmesini önleyerek e-postanın kullanıcılar arasında kalmasını sağlayan bir seçenek.

Beta testleri yapılıyor

Gelen haberlere göre Gmail'in bu Gizli Mod özelliği artık G Suite kullanıcılarına da sunulacağı yönünde. Google'ın yaptığı açıklamaya göre kullanıcılar bu özelliği piyasaya sürülmeden önce test edebilecekleri bir beta program başlattı. Şirketin konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:
"Dahili Bilgi Hakları Yönetimi (IRM) mesajları iletme, kopyalama, indirme veya yazdırma seçeneğini kaldırır. Bu, gizli bilgilerin yanlışlıkla yanlış kişilerle paylaşılma riskini azaltmaya yardımcı olur. Son kullanım tarihleri ??oluşturarak e-postalarınızdaki hassas içeriği korumanın yanı sıra, bir e-postayı görüntülemek için kısa mesaj yoluyla ek kimlik doğrulaması yapmanız gerekebilir. Bu, mesaj aktifken bir alıcının e-posta hesabı kaçırılmış olsa bile verilerin korunmasını mümkün kılar."
Şirketin bu özelliği tam olarak kullanıma sunmayı planladığı tarih belli değil ancak G Suite kullanıyorsanız Gmail'in bu özelliğinden faydalanabilmenize az bir süre kaldığını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim