Anlık Bildirim

G.Skill iş istasyonları için 6 kanal DDR4 bellek kitlerini duyurdu

İş istasyonlarında yüksek performanslı bellek arayanların ilk adresi yine G.Skill olacak. Tayvanlı firma 4000 MHZ seviyesine çıkabilen 6 kanallı Trident Z Royal belleklerini duyurdu.

Yüksek performanslı bilgisayar sistemleri için rekor kıran RAM bellekleri ile tanıdığımız G.Skill iş istasyonlarını da boş geçmiyor. Yeni Trident Z Royal bellekler iş istasyonları için tasarlandı.

Trident Z Royal DDR4 RGB özellikleri

Trident Z Royal bilindiği üzere firmanın patentli kristal RGB tasarımlarını barındırıyor. İş istasyonları segmentinde ilk kez bu patentli tasarımı görme şansımız olacak. 6 kanal bellek kitleri en hızlı performans için tasarlandı.

28 çekirdekli Intel Xeon W-3175X işlemcisine yönelik olarak geliştirilen Trident Z Royal DDR4 RGB bellek kitleri 6 ve 12’li modüller halinde satılacak. Kapasiteler ise 48GB-96GB-192GB şeklinde sıralanıyor. Tek bir modülde 8GB veya 16GB kapasite bulunuyor.

 

G.Skill iş istasyonları için 6 kanal DDR4 bellek kitlerini duyurdu Tam Boyutta Gör

Samsung B tipi entegre devreler ile 4000 MHZ seviyesine çıkabilen bellekler Intel XMP 2.0 uyumluluğu sayesinde kolayca hız aşırtılabiliyor. CL17-18-18-38 zamanlaması mevcutken çalışma voltajı da 1.35V seviyesinde.

6 kanal 96GB (8GBx12) bellek kitinin 122GB/s bant genişliğine ulaşabildiği ifade ediliyor. Yeni seri Asus ROG Dominus Extreme anakart ve Xeon W-3175X işlemcisi ile test edilmiş. Serinin satışlarına yakın zamanda başlanacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim