Anlık Bildirim

Fossil gelecek yıl BMW marka akıllı saat çıkaracak

Nisan ayında Puma ile global lisans anlaşması yapan Fossil şimdi de Alman otomobil devi BMW ile bir ortaklık kurdu. Şirket 2019'da Wear OS işletim sistemi ile çalışan BMW marka akıllı saat çıkaracak.
En köklü saat firmalarından biri olan Fossil, otomobil üreticisi BMW ile saat ve akıllı saatler için bir lisans anlaşması yaptığını duyurdu. Bu da BMW marka saatlerin önümüzdeki yıl piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Fossil tarafından üretilecek saatler Almanya merkezli şirketten lisanslanan BMW markası altında satacak.
Fosil bugün ilk BMW markalı saat ve akıllı saatlerin 2019'da satışa sunulacağını doğruladı. Lisans anlaşması 2023'e kadar sürecek. Gelecek yıl çıkacak ilk koleksiyon, Fossil mağazalarına ek olarak 4.000 BMW perakende satış noktasında satılacak. Fossil Grubu'nun başkanı ve CEO'su Kosta Kartsotis “Saat tasarım uzmanlığımızı ve akıllı saat yeteneklerimizi dünyanın dört bir yanındaki BMW meraklılarına getirmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Puma ile de lisans anlaşması yapıldı

Şirketin koleksiyonunda zaten Google'ın Wear OS platformu ile güçlendirilmiş akıllı saat modelleri var. Dolayısı ile BMW markalı akıllı saat de muhtemelen bu işletim sistemine sahip olacak. Fossil kısa süre önce Puma ile benzer bir anlaşma yaptığını açıkladı. Puma markalı saat ve akıllı saatlerin de BMW modelleri gibi gelecek yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim