Anlık Bildirim

Fortnite'ın Android versiyonu 23 milyon oyuncuya ulaştı

Samsung Galaxy Note 9'un lansmanında Android kullanıcılarına sunulan hayatta kalma oyunu Fortnite rekora gidiyor. Google Play'de yayınlanmayan oyunun 21 günde 23 milyon oyuncuya ulaştığı açıklandı.
Epic Games'in popüler hayatta kalma oyunu 9 Ağustos tarihinde, Samsung'un Galaxy Note 9 lansmanında Android kullanıcılarına sunulmuştu. Şirketin oyunu Google Play'de yayınlamama kararına rağmen Fortnite'ın Android versiyonu yaklaşık üç haftada rekor kırdı diyebiliriz.

Optimizasyon için teknoloji devleri ile çalışılıyor

Şirketten yapılan açıklamada Fortnite, Google'ın mobil işletim sistemi Android platformunda 15 milyondan fazla APK yüklemesine ve 23 milyon oyuncuya ulaşmış durumda. Epic Games fenoman hale gelen bu oyunu mevcut olan tüm platformlarla uyumlu hale getirmeye çalışıyor. Zira ARM, Qualcomm, Imagination Technologies, Razer ve HiSilicon gibi iş ortaklarıyla Fortnite'ı test ve optimize etmek için çalıştıkları belirtiliyor.
Fortnite yapımcıları oyunun Google Play'de yayınlamaması sonrasında meydana gelen güvenlik açıklarından da bahsettiler. Şimdiye kadar 40'ın üzerinde sorunu bertaraf ettiklerini açıklayan şirket saldırılarla mücadelenin sürdüğünü ve oyunu güvenli bir hale getirdiklerini ifade ediyorlar. Oyunun iyi ve performanslı çalışması için yakında oyunculara daha ayrıntılı ayar seçenekleri sunacakları da gelen bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim