Anlık Bildirim

Fortnite toplamda 125 milyon oyuncuya ulaştı

Oyun dünyasının başarılı yapımları arasına girmeyi başaran Fortnite, oyuncu sayısını hızla arttırıyor. Henüz Android tarafına çıkmamış olması oyunu engellememiş görünüyor.

Son dönemde PUBG Corp ile başı belada olan Fortnite buna rağmen oyuncu sayısını arttırmaya devam ediyor. Henüz Android gibi kalabalık bir ekosisteme girmemiş olmasına rağmen oyun önemli bir rakamı geride bıraktı.

Fortnite etkisi

Birinci yılını geride bırakmaya hazırlanan Fortnite aradan geçen zaman içerisinde Windows 10, Xbox One, PS 4, macOS ve iOS platformlarına yayınlandı. Ayrıca global olarak da geniş bir pazara yayıldı.

Beğenilen ve hızlı bir şekilde benimsenen Fortnite bugün itibariyle 125 milyon oyuncu sayısını geride bırakmış durumda. Henüz Android ekosistemi buna dahil değil. Önümüzdeki aylarda erişime açılması beklenen sürüm sayıyı da katlayacaktır.

Gelir anlamında da adeta patlama yapan Fortnite oyununun yaz ayları bitmeden 1 milyar dolar barajını aşması bekleniyor. Oyun aylık gelir rakamlarında da rekorlara imza atmıştı.

Fortnite ayrıca Nintendo Switch konsolu için de duyuruldu. Bununla birlikte PS4 tarafında karakterini geliştirenler Sony politikası yüzünden Nintendo’ya verilerini aktaramıyor. E3 2018 fuarında en çok tartışılan konulardan birisi de bu olmuştu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim