Anlık Bildirim

Fortnite oyununda Tilted Towers yıkıldı

Oyunun en popüler noktalarından birisi olmasına rağmen bir süredir oyuncuların sebepsiz yere elenmesine sebep olan Tilted Towers bölgesi son etkinlikte yerle bir edildi.

Son dönemin en popüler oyunu haline gelen Fortnite bir süredir devam eden etkinliklerin sonunda önemli bir atlayış noktasını kaybetti. Epic Games popüler noktalardan Tilted Towers’ı etkinlik sonunda yıktı.

Kökten çözüm

Tilted Towers oyunda kolay ganimet elde edilmesi nedeniyle en çok tercih edilen atlama noktalarından biri haline gelmişti. Hatta Epic Games oyunda pek çok bölgeyi değiştirmesine rağmen buraya dokunmamıştı. Bununla birlikte son sezonda bu bölgede bir hata ortaya çıktı. Pek çok oyuncu hiçbir sebep olmadan ölüyor ve eleniyordu.

Epic Games yaptığı açıklamada hatayı gidereceklerini belirtmişti. Mart ayından bu yana devam eden sekizinci sezonun son etkinliğinde Loot gölündeki volkan patlaması Tilted Towers bölgesini de yerle bir etti. Böylece hata da kökten çözülmüş oldu.

Tilted Towers noktasının yok edilmesi şüphesiz oyuncular açısından da önem arz ediyor zira artık bu noktaya atlama yapamadıkları için savaş stratejilerini değiştirmeleri gerekecek. Fortnite dokuzuncu sezon için ise önümüzdeki günlerde açıklama bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim