Anlık Bildirim

Fortnite Android artık açık beta

Fortnite oyunu için davetiye beklemek istemiyorsanız artık açık beta başladı. Kullanıcılar siteden başlatıcı uygulamayı indirerek oyunu telefonlarına kurabilirler.

Android dünyasına ilk sunulduğunda davetiye usulü beta sürecini tercih eden Fortnite, iki aylık bir sürecin ardından kapılarını herkese açtı. Artık Fortnite Android sürümü açık beta olarak erişilebiliyor.

Herkese açıldı

Epic Games dün yaptığı duyuruda Fortnite beta sürecinin artık davetiye gerektirmediğini ve uyumlu herhangi bir cihaza kurulabileceğini açıkladı. Açık beta sürecinin başlaması yanında oyun bir de güncelleme aldı.

6.0.2 güncellemesi ile Disco Domination adında yeni bir oyun modu eklendi. Ayrıca Quad Rocket Launcher adında oyunun en güçlü silahı da eklenmiş durumda. 4 roket atabilen bu silah oyunculara önemli bir avantaj sağlayacak.

iOS tarafında 300 milyon dolardan fazla hasılat yapan Fortnite, kapalı beta sürecinde de Android tarafında 20 milyona yakın kullanıcı kazandı. Açık beta ile birlikte bu rakamın artması bekleniyor.

Elbette Google Play üzerinde olmadığı için sitesinden başlatıcı uygulamayı indirmeniz gerekli. Başlatıcı sonrasında asıl oyunu yükleyip kuruyor. Bu zorluk nedeniyle Android tarafında belirli bir oyuncu kitlesini çekebileceği tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim