Anlık Bildirim

Ford CEO'su Elon Musk'ın paylaşımıyla dalga geçti

Tesla'nın 7 günde 7 bin araç eşiğine ulaşmasından sonra Elon Musk attığı bir tweet'le bu başarıyı duyurdu ve çalışanlarını kutladı. Ford CEO'su ise üretim adetlerini karşılaştırarak Musk'la alay etti.

Ford CEO'su Elon Musk'ın paylaşımıyla dalga geçti Tam Boyutta Gör
 

Uzun zamandır Tesla’nın üretim hattındaki sıkıntılarla boğuşan Elon Musk, sonunda Tesla tutkunlarına ve müşterilerine güzel haberi verdi. Şirket 7 günde 7 bin araç üreterek yeni bir başarıya imza attı. Fakat Tesla’nın bu başarısı Ford tarafından adeta tiye alındı.

ABD merkezli üretici Tesla, verdiği sözü yerine getirdi ve bir haftada 5 bin Model 3’ü üretim bandından indirdi. Üstelik bunun yanında 2 bin adet de Model X ve Model S üreterek toplam üretimi haftada 7 bin adete ulaştırdı. Gelinen noktadan hayli memnun olan Elon Musk, bu başarıyı Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Elon Musk’ın bu paylaşımına ilk yanıt Ford’un Avrupa CEO’su Steven Armstrong’dan geldi. Musk’ın bir haftada ürettiği araç sayısını Ford’un yaklaşık 4 saatte ürettiğine dikkat çeken CEO, Elon Musk’ın paylaşımıyla adeta dalga geçti. İki şirket arasında geçmişte yaşanan bazı sorunlar yüzünden aralarının gergin olduğu düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10635 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tesla model 3, ford ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim