Anlık Bildirim

Flickr ücretsiz üyelere artık 1 TB depolama alanı sunmayacak

Popüler fotoğraf ve video barındırma hizmetlerinden biri olan Flickr, ücretsiz kullanıcıları için sağladığı 1 TB depolama alanını artık sunmayacağını açıkladı. Detaylar haberimizde...
Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf ve video barındırma hizmetlerinden biri olan Flickr, hizmeti ücretsiz olarak kullananlara sağladığı 1 TB'lık depolama alanını artık sunmayacağını duyurdu. Yakın zamanda SmugMug tarafından satın alınan Flickr'ın bu kararı kullanıcılarını üzecek cinsten.

Erişim için Yahoo hesabı gerekecek

Ücretsiz kullanıcılar bundan böyle 1 TB depolama alanı yerine, sisteme 1.000 fotoğraf yükleyebilecekler. Sistemde yapılan değişiklikler bununla da sınırlı değil. 2019 yılından itibaren Flickr'a erişebilmek için bir Yahoo hesabınızın da olması gerekiyor.
Hesaplarında 1.000 fotoğraftan fazla olanlar, hesaplarını 8 Ocak 2019 tarihine kadar Pro'ya yükseltmeleri gerekiyor. Aksi takdirde de sistemdeki fotoğraflarını bilgisayarlarına indirmeleri için duyuru yapıldı. 30 Kasım'dan önce Pro hesap satın alacak olanlara ise yüzde 30 indirim uygulanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim