Anlık Bildirim

Firefox Focus tarayıcısına yeni gizlilik özellikleri eklendi

Firefox Focus isimli gizlilik odaklı tarayıcı geliştirilmeye devam ediyor. Kullanıcıya ait hiçbir bilgiyi içerisinde tutmayan tarayıcıya yeni gizlilik özellikleri eklendi.
Firefox Focus'a yeni gizlilik özellikleri Tam Boyutta Gör
Mozilla tarafından geliştirilen Firefox tarayıcısı tüm kullanıcıları çekmek için farklı tarzda ürünlere sahip. Bunlardan gizlilik odaklı olanı ise Firefox Focus adıyla sunuluyor. Tarayıcı Android ve iOS kullanıcıları için iki sene önce paylaşılmıştı. Temel olarak gezinme sırasında girdiğiniz tüm bilgilerin uygulamadan çıktığınızda silinmesi mantığıyla çalışıyor. Yani şifreleriniz, otomatik doldurma bilgileriniz ve geçmişiniz dahil hiçbir bilgi tarayıcıya kaydedilmiyor.

Android tarafı için yeni araçlar

Firefox Focus’a gelen yeni güncelleme sayesinde Android kullanıcıları “Gelişmiş Takip Koruması” seçeneğine kavuştular. Bu özellik ile tarayıcıda gezinirken istediğiniz sitelere bilgilerinize ulaşma izni verebiliyorsunuz. Böylelikle örneğin konumunuza ihtiyacı olan bir siteyi isteğinize göre yetkilendirebiliyorsunuz. iOS versiyonunda ise tarayıcı, arama önerilerinde bulunmaya başladı. Bu yeni takip özelliği sayesinde çevrimiçi aktivitelerinizin görünürlüğünü daha kolay bir şekilde kontrol edebileceksiniz.

Firefox Focus'a yeni gizlilik özellikleri Tam Boyutta Gör

Çerezler, siteler arası geçiş takibi vb. birçok verinin de erişime kapatılabileceği bu yeni özellik Google’un güvenli arama servisiyle de birleşerek hizmete sunulmaya başlandı. Firefox Focus tarayıcısını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirerek deneyimleyebilirsiniz.

Google Play: Firefox Focus

App Store: Firefox Focus

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim