Anlık Bildirim

Final Fantasy XIV'ün 'Canlı aksiyon' TV dizisi geliyor

Popüler oyun serisi Final Fantasy, sinema uyarlamalarının ardından televizyon dünyasına ikinci kez adım atmaya hazırlanıyor. Serinin 14. oyununu konu alacak dizinin detayları haberimizde.

Final Fantasy XIV'ün 'Canlı aksiyon' TV dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Final Fantasy XIV; Sony Pictures Television ve The Expanse ile Netflix’e gelecek The Witcher dizisini de yapan Hivemind ortaklığıyla bir TV uyarlamasına kavuşuyor.

Serinin 14. oyununa ait evrenden ve karakterlerden esinlenileceğinin belirtildiği dizi ile ilgili ne Square Enix ne de yapımcı firmalar çok fazla detay vermemeyi tercih etmiş. Ancak dizide “magitek ve beastmen, airships ve chocobos” ile “Cid”gibi Final Fantasy serisinin vazgeçilmezleri bulunacağı ve çatışma içindeki bir diyara barış getirmek için büyü ve teknoloji arasındaki mücadeleyi araştırmaya odaklanılacağı belirtiliyor.

Yeni canlı aksiyon dizisi ise Final Fantasy XIV’ün televizyondaki ilk yolculuğu değil. Netflix’te yayınlanan Final Fantasy XIV:Dad of Light isimli dizi bu anlamda birincilik ipini göğüslüyor. Oyun dünyasını kullanarak bir baba ile oğulun ilişkisi üzerine odaklanan dizi aboneliği bulunan üyeler için halen Netflix’te mevcut. Yeni yayınlanacak dizi ise Eorzea’nın büyülü dünyası içinde yaşanan olaylara odaklanacak.

Henüz prodüksiyon aşamasında olmayan dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağıyla ilgili net bir tarih ise haliyle bulunmuyor. Bu yüzden proje kapsamında gösterilecek bir fragman için en az bir yıl beklenmesinin gerekebileceği ifade ediliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim