Anlık Bildirim

Fifa 20'nin çıkış tarihi ve detayları açıklandı

EA Sports'un popüler futbol oyunu serisi Fifa'nın yeni versiyonu ile ilgili detaylar paylaşıldı. İşte merakla beklenen Fifa 20'nin çıkış tarihi ve oyuna gelen yenilikler.
EA Sports, EA Play basın toplantısında yaklaşmakta olan Fifa 20 oyunu hakkında bazı detayları açıkladı. Popüler futbol oyunu yeni versiyonunda, standart oyun modlarının yanı sıra, yeni özelliklere ve sokak futboluna odaklanan oyun modlarına da sahip olacak.

Sokak maçları yapılabilecek

EA Play canlı yayınında Fifa 20'nin bir sokak futbolu modu olan Volta tanıtıldı. Bu modda büyük stadyumlar yerine, futbolseverler diğer oyuncularla birlikte kafesli sokak futbol sahalarında maç yapabilecekler. Volta adı verilen bu modun Story ve Online olarak ikiye ayrılacağı belirtiliyor. Story yani hikaye modunda oyuncular futbol efsanelerinden biri olmak için mücadele verebilecekler. Online mod ise özel karakterler ve çok oyunculu maçlar sunacak.

Gelelim oyunla ilgili diğer detaylara. EA Sports'un açıklamalarına göre Fifa 20, 27 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak. Yani oyunu oynamak için birkaç ay daha beklememiz gerekiyor. Oyunun ilk olarak  PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında yayınlanacağı açıklanırken, fiyatının ne olacağına dair bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5804 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, futbol ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim