Anlık Bildirim

Bethesda, Fallout 76 satın alanlara Fallout klasik oyunlarını hediye ediyor

2018 yılı içerisinde Fallout 76 satın almış ve oyuna giriş yapmış kullanıcılara Fallout 1,2 ve Tactics bilgisayar oyunları hediye edilecek. Konsol oyuncuları da kampanyaya dahil.
Fallout 76 oyuncularına ücretsiz oyun hediyesi Tam Boyutta Gör
Yılın en büyük başarısızlığı dendiğinde ilk akla gelen Fallout 76, oyuncuları biraz da olsa mutlu etmek için çabalamaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde resmi Bethesda hesabından paylaşılan duyuruyla Fallout 76 satın almış kişilere ücretsiz oyun verileceği öğrenildi.

Fallout Classic Collection

Fallout 76 oyununa 2018 yılında giriş yapmış kullanıcılara Fallout 1,2 ve Tactics oyunlarından oluşan klasik koleksiyonu hediye edilecek. Hediye edilen oyunlar PC için olsa da konsol sahipleri de yararlanabilecekler. Hediyelerin Ocak 2019 tarihinde dağıtılmaya başlaması bekleniyor. Sürekli farklı sorunlarla gündeme gelen Fallout 76 için böyle bir hediye verilerek oyunculardan bir nevi özür dilenmek istenmiş.

Bazı kullanıcılar hala bağlantı problemleri ve NPC (oyuncu olmayan karakter) eksikliği gibi durumlardan yakınıyorlar. Bethesda’nın uzun vadede oyunun içeriğine yönelik kökten değişimler yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Ancak kullanıcılar birkaç ücretsiz oyunla bu sorunları unutmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6250 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fallout, bethesda ve
2 etiket daha fallout 76 Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim