Anlık Bildirim

Fallout 76’nın güç zırhı sürümünü satın alan müşterilere Bethesda’dan şok

Yüksek bütçeli oyunlar için satış gelirlerini artırmak isteyen yapımcı firmalar, oyunları farklı paketlerle piyasaya sürüyorlar. Fallout 76 için de durum pek farklı değil, küçük bir ayrıntı dışında.

Bethesda şirketinin son oyunu Fallout 76’nın üzerindeki kara bulutlar dağılmayacak gibi duruyor. Şimdi de şirketin satışa sunduğu 175 poundluk (yaklaşık 1.150 lira) “Güç Zırhı Paketi” müşterilerin eleştiri oklarının hedefi oldu.

Bethesda, müşterilerine söz konusu paket içinde kanvas kumaştan yapılmış bir “West Tek taşıma çantası” göndereceği sözünü vermişti. Ancak yerine aşağıda resmi görülen ucuz plastikten üretilmiş bir çanta yolladı.

Şirket müşterilerin eleştirileri üzerine yaptığı açıklamada, taahhüt edilen malzemelerin temin edilememesi yüzünden naylon malzemeyle üretim yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Özrü kabahatinden büyük

Bethesda, para ödedikleri ürünün karşılığını alamadıklarını düşünen müşterilerine adeta sadaka niteliğinde bir de teklif götürdü. Şirket,  gerçek hayatta maliyeti 4 pound (yaklaşık 25 lira) olan ve oyun içinde 500 Atoma karşılık gelen bir tutarı  oyuncuların kullanımına sunduğunu duyurdu.

4 poundluk teklif sonrası Twitter üzerinden bir açıklama yapan Bethesda, sebep oldukları hayal kırıklığı yüzünden müşterilerinden özür diledi.

 Son olarak aşağıda Bethesda'nın taahhüt edip göndermediği çantanın resmini görebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14286 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bethesda, fallout 76 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim