Anlık Bildirim

Tüm Facebook yöneticilerine Android cihaz kullanma zorunluluğu geldi

Apple’ın yöneticisi Tim Cook'un Facebook’u eleştirmesinden sonra, Mark Zuckerberg tüm Facebook yöneticilerine iPhone yerine Android cihaz kullanma zorunluluğu getirdi.
Facebook yöneticilerine Android cihaz zorunluluğu Tam Boyutta Gör
Yaptığı bir röportajda kişisel yaşama ait derin verilerin toplanması konusunda konuşan ve Apple’ın buna asla izin veremeyeceğini söyleyen Tim Cook, Facebook’u hedef alarak eleştirilerde bulunmuştu. Tim Cook'a ait bu eleştirilerden sonra Facebook yöneticisi Mark Zuckerberg tüm yönetim ekibine Android cihaz kullanma zorunluluğu getirdi.

Röportaj boyunca Facebook'u eleştirdi 

Röportaj sırasında sorulan “Cambridge Analytica skandalı sizin başınıza gelmiş olsaydı ne yapardınız?” sorusuna Tim Cook, “Ben asla öyle bir duruma girmezdim.” diyerek cevap verdi. New York Times’ın haberine göre röportaj boyu süren benzeri konuşmalar Mark Zuckerberg’ü oldukça sinirlendirmiş. Recodeile ile yaptığı röportajda Mark Zuckerberg, Tim Cook’a ait bu söylemlerin üstünkörü yapıldığını söyledi ve ekledi; “Şirketlerin üzerinizden daha fazla para kazanmak için size daha fazla önem veriyoruz yarışına girmeleri Stockholm sendromu isteği olmalı. Çünkü bu saçmalıktan başka bir şey değil. Eğer bir hizmet sadece zenginler için yapılmıyorsa, insanların ürünü karşılayabileceği başka şeyler olmalı.”

Uzun süredir çalışanlarını ve yöneticilerini dünyadaki en popüler işletim sistemi olduğu için Android kullanmaya teşvik ettiklerini belirten Mark Zuckerberg, Apple ve dolayısıyla iPhone’a şirket içerisinde savaş açmış gibi. Twitter hesapları üzerinden attığı tweetler yoluyla cihazları takip edilen bazı Facebook yöneticilerinin ise hala iPhone kullandıkları ise gözden kaçmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12010 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, tim cook ve
2 etiket daha Mark Zuckerberg Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim