Anlık Bildirim

Facebook, Instagram ve WhatsApp yine erişim sorunları yaşıyor

Geçtiğimiz haftalarda Facebook, Instagram ve WhatsApp’da yaşanan erişim sıkıntıları an itibariyle yeniden baş gösterdi. Hem uygulamalara hem de sitelere uzun süredir ulaşılamıyor.

Facebook uygulamaları erişim sorunu Tam Boyutta Gör

Facebook, WhatsApp ve Instagram geçtiğimiz haftalarda erişim sıkıntıları yaşamıştı. Aynı sıkıntılar an itibariyle tekrar baş gösterdi. Türkiye saati ile 15:10’dan beri popüler sosyal medya uygulamalarının hem sitelerine hem de uygulamalarına çoğu kullanıcı tarafından ulaşılamıyor.

Sık tekrarlanmaya başladı

Facebook ve sahibi olduğu sosyal medya platformlarındaki erişim sorunları son bir-iki ay içinde sık sık tekrarlanıyor. Downdetector tarafından paylaşılan haritalar incelendiğinde Facebook ve Instagram'ın ülkemizle birlikte bazı balkan ülkeleri, Azerbaycan ve Gürcistan'da da sorun yaşadığı görülüyor. Avrupa ve Amerika'da herhangi bir problem gözükmüyor.

Facebook uygulamaları erişim sorunu Tam Boyutta Gör

Yine downdetector üzerinden WhatsApp haritasına bakıldığında ise erişim probleminin bu sefer Avrupa'ya da yayıldığı görülüyor. Facebook tarafından şimdilik problem hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Bazı kullanıcılar sosyal medya platformlarına giriş yapabildiğini belirtseler de çoğu kişi için sorun devam ediyor. Daha detaylı bilgiler geldikçe güncellemelerle sizleri haberdar edeceğiz.

Facebook uygulamaları erişim sorunu Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7389 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim