Anlık Bildirim

Facebook'un kurucusu Zuckerberg, eşi için uyku kutusu icat etti

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, çocukları yüzünden uyku problemleri çeken eşi için bir cihaz icat etti. Uyku kutusu olarak adlandırılan cihaz Priscilla Chan'ın daha iyi uyumasını sağlayacak.
Anne olmak zordur, zira çocuklar büyüyene kadar gece boyunca sürekli olarak onları kontrol etmeleri gerekir. Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, eşi Priscilla Chan'ın uyku kalitesini artırmak için ona “uyku kutusu” adını verdiği bir cihaz yaptı.
Ünlü girişimci Instagram hesabında yeni icadının görüntüsünü paylaştı. Kutu sabah 6 ile 7 saatleri arasında hafif bir ışık yayacak. Bu sayede Priscilla Chan, çocukları uyandırma saatinin geldiğini kolaylıkla anlayacak.

Zuckerberg: Bunu buraya bırakıyorum

Zuckerberg'in uyku kutusunu icat etme sebebi, eşinin her sabah çocukları kontrol etme zamanının gelip gelmediğini anlamak için uykusunu bölerek saate bakması. Ama artık Priscilla Chan, doğru zamanın geldiğini uyku kutusunun ışığından anlayacak. Zuckerberg, Instagram gönderisinde şu ifadelere yer verdi;
"Bir mühendis olarak eşimin daha iyi uyuyabilmesi için bir icat yapmak sevgimi ve şükranlarımı göstermek için en iyi yöntemlerden biri. Bazı arkadaşlarım da bunun gibi bir şey istediklerini söylediler, bu yüzden daha fazla insan için uyku kutusu üretmek isteyen bir girişimci çıkma ihtimaline karşı bunu buraya bırakıyorum."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7993 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, Mark Zuckerberg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim