Anlık Bildirim

Facebook'un çöpçatanlık servisi ABD'de kullanıma sunuldu

Sosyal medya devi Facebook'un aylar önce duyurduğu Facebook Dating adlı çöçatanlık servisi resmen başlatıldı. Şimdilik ABD'de kullanıma açılan hizmet diğer ülkelere de yayılacak.
Geçtiğimiz yıl Facebook'un Tinder tarzı bir çöpçatanlık servisi üzernde çalışmalar yaptığını sizlere duyurmuştuk. Facebook Dating olarak adlandırılan bu yeni özellik şimdilik sadece ABD'deki kullanıcılara sunuldu.

Şimdilik ABD'de aktif

Facebook'un konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda: "Bugün ABD'de Facebook Dating'i başlatıyoruz. Ayrıca insanlara Instagram yayınlarını doğrudan Facebook Arkadaş profillerine entegre etme kabiliyeti de veriyoruz." ifadeleri yer alıyor. Test bölgesi olarak ABD'nin seçildiği ve önümüzdeki haftalarda hizmetin diğer ülkelere de yayılacağı gelen bilgiler arasında.
Facebook Dating kullanıcılarının, Facebook profillerinden bağımsız yeni bir profil oluşturmaları gerekecek. Sistem tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza uyan kişilerle sizi eşleştirerek önerilerde bulunacak. Ancak Facebook Dating'de sohbete başlamak için Tinder'da olduğu gibi iki tarafın karşılıklı olarak birbirlerini beğenmiş olmaları gerekmeyecek. Ayrıca Facebook Dating'de bir Facebook arkadaşının ondan hoşlandığını bilmesini sağlayan "Secret Crush" özelliğinin de yer aldığı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4046 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, facebook dating ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim