Anlık Bildirim

Facebook'un Android uygulamasına karanlık mod geliyor

Facebook ve Instagram'ın geliştirilme aşamasındaki özelliklerini önceden ortaya çıkaran Jane Wong, Facebook'un Android uygulaması için karanlık modun geldiğini duyurdu.
2 milyarı aşkın kullanıcısı dünyanın en popüler platformlarından biri olan Facebook, bu yılın Mart ayında özel mesaj uygulaması Facebook Messenger için karanlık mod özelliğini yayınlamıştı.
 
Ana uygulamada da bu özelliğin olmayışı oldukça büyük bir eksiklikti ve neyse ki Facebook bu konuda da paçaları sıvamış durumda. iOS kanadı için tahminde bulunmak zor ancak şu an için Android kanadında çalışmaların başlamış olduğundan tamamiyle eminiz.
Facebook ve Instagram'ın geliştirilme aşamasındaki özelliklerini kısa bir vakit önceden ortaya çıkaran Jane Wong, Facebook'un Android uygulamasına gelecek olan karanlık mod için hazırlıklara başlandığını duyurdu. Android uygulamasında karanlık modun nasıl gözükeceğine dair bir ekran görüntüsü de paylaştı.
Facebook'un Android uygulamasına karanlık mod geliyor
 
Yeni özellik şu an geliştirilme aşamasında ve ardından bir süreliğine kısıtlı sayıda kullanıcı ile test edileceğini de göz önüne alırsak tüm kullanıcılara ulaşması oldukça uzun zaman alabilir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4590 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, facebook android ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim