Anlık Bildirim

Facebook, Windows Phone uygulamalarını sonlandırıyor

Sosyal medya devi Facebook, beklenen açıklamayı yaptı. Şirket 30 Nisan tarihinden itibaren Facebook ve Facebook Messenger'ın Windows Phone desteğini sonlandıracağını açıkladı.
Windows telefonlar için resmi Facebook ve Facebook Messenger uygulamaları 30 Nisan'da emekli olacak ve böylece kullanıcıların bu hizmetlere tarayıcıdan bağlanmaktan başka seçenek kalmayacak.

Instagram da desteğini çekiyor

Engadget'in haberine göre, Facebook, Microsoft'un mobil işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar için tüm uygulamalarını sonlandıracak ve yalnızca Android ve iOS'a odaklanmaya devam edecek. Ancak duyuru şaşırtıcı değil. Zira bu haftanın başlarında Instagram uygulamasının da 30 Nisan'da kapatılacağı açıklanmıştı. Resmi Windows Phone Instagram uygulaması şimdi kullanıcılara, yaklaşan son tarih hakkında bilgi vermek ve web sitelerine yönlendirmek için bir uyarı gösteriyor.
Son birkaç yıldır uygulama geliştiricilerin Windows Phone desteğini sonlandırmaları ve Android ve iOS platformuna odaklanmaları, Microsoft'un mobil işletim sisteminin çok da başarılı olmadığını ortaya koyuyor. Eğer siz de Windows Phone kullanıcısıysanız, 30 Nisan'dan itibaren Facebook hizmetlerine sadece tarayıcı ile erişebileceksiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim