Anlık Bildirim

Face ID teknolojisi iPhone X üretim sürecini yavaşlatıyor

Yeni bir rapora göe Face ID yüz tanıma sisteminde kullanılan 3D sensörün üretimiyle ilgili sıkıntılar, iPhone X'i 3 Kasım'da satın almak isteyenlerin hayal kırıklığına uğramasına neden olacak.
Apple'ın kısa bir süre önce resmiyet kazandırdığı iPhone X, Face ID olarak tanımlanan yüz tanıma sistemiyle birlikte geliyor. Şirket tarafından son derece güçlü ve güvenli bir kimlik doğrulama sistemi olarak tanımlanan bu teknoloji, tüketicilerin akıllı telefonu satın alabilmek için uzun süre beklemek zorunda kalmalarında neden olabilir.
Nikkei Asian Review tarafından yayınlanan rapor, Apple'ın Face ID'de kullanılan 3D sensörün üretiminde bazı sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu iddia ediyor. Bu parçanın üretilebilecek yeni iPhone X sayısını sınırlandırabileceği ve üretim hızını düşürerek ilk siparişlerin ertelenmesine neden olabileceği belirtiliyor.
Apple, iPhone X'i iPhone 8 ve 8 Plus ile aynı zamanda duyurmasına rağmen 3 Kasım'a kadar satışa sunulamayacak. Şirket bunu iPhone modellerinin satışını sıraya koymak istediği için mi yoksa iPhone X'in üretimi daha uzun sürdüğü için mi yaptığını söylemedi ancak yayınlanan çok sayıda rapor ikinci iddia üzerine yoğunlaştı.

iPhone X'i 3 Kasım'da satın almak zor olacak

iPhone tedarikçileriyle iletişim halinde olan iki üst düzey yönetici Nikkei Asian Review'e, üretim sürecinde tıkanma yaşanabilecek 3D sensörlerden yeterli sayıda üretmek için üreticilerin var gücüyle çalıştıklarını söyledi. Sonuç olarak bu durum iPhone X'i piyasaya sürüldüğü anda almak isteyenler için hayal kırıklığı yaratabilir.
22 Eylül'de satışa sunulan iPhone 8 için önceki yıllara kıyasla uzun kuyruklar oluşmaması birçok potansiyel alıcının iPhone X'i beklediğini gösteriyor. Ancak yayınlanan raporlar doğruysa yüksek talep ve sınırlı tedarik nedeniyle birçok kişi iPhone X'e 3 Kasım'dan çok daha sonra kavuşabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3904 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim