Anlık Bildirim

F/1.5 aralıklı kameraya sahip Samsung W2018 duyuruldu

Samsung’un Çin’e özel olarak duyurduğu yeni amiral gemisi kapaklı akıllı telefonu W2018, kamerasındaki f/1.5 diyafram aralığı ile yeni bir rekora imza atıyor.

Son dönemde akıllı telefon pazarında yaşanan kamera diyafram aralığı yarışı son sürat devam ediyor. LG V30 ve Huawei Mate 10 modellerinin f/1.6 diyafram aralıklı kameralarının ardından Samsung’un f/1.5 rekoru geldi.

Samsung W2018 neler sunuyor?

Çin’de lanse edilen Samsung W2018 adındaki kapaklı lüks akıllı telefon, 12MP çözünürlüğündeki kamerasında f/1.5 diyafram aralığı taşıyor ve böylece sektörde bir rekora imza atıyor.

Diyafram aralığı sayesinde daha geniş bir lense sahip olan sensörün kendisi de 1.4 mikron piksel boyutunda ve çok daha fazla ışık alabiliyor. Yapay zekâ desteği ile ortama göre diyafram aralığı 1/5 ve 2/5 arasında otomatik olarak ayarlanıyor. OIS desteği de unutulmamış. Özçekim kamerası ise 5MP çözünürlüğünde.

Samsung W2018 genelde Çin’e özgü. Daha doğrusu Çinli zenginlere özgü zira fiyatı 2000$ seviyesine kadar çıkıyor. Aslında firmanın Çin’e yatırımı desek yanılmış olmayız zira önemli özellikler sadece ülke sınırları içerisinde geçerli. Bugüne kadar W serisinin onuncu yılı olduğu için telefonun üst kısmında lazer işlemeli 10th Premium Edition yazısı bulunuyor.

Kameranın yanında Bixby dijital asistan da Çin’e uyarlanmış. Çinli üçüncü taraf uygulamalar ve yerelleştirilmiş aramalar Bixby entegrasyonu ile kullanıcılara sunulacak.

Samsung W2018 amiral gemisi sınıfında bir telefon. Snapdragon 835 yonga setinden güç alan telefonda 6GB RAM ve 64GB dahili kapasite yer alıyor. İki adet 4.2 inçlik Full HD Super AMOLED ekran barındıran telefon 2300mAh kapasiteli bataryasını USB Tip-C ile şarj ediyor. Telefonun boyutu nedeniyle düşük kalan batarya en önemli dezavantaj olacak gibi. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6143 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung w2018 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim