Anlık Bildirim

Exynos işlemcili Samsung Galaxy S10 Plus için yeni bir Geekbench testi ortaya çıktı

Galaxy S10 serisini görmemize neredeyse iki hafta kalmışken Exynos 9820 işlemcili Galaxy S10 Plus için yeni bir Geekbench testi ortaya çıktı. Snapdragon 855’li versiyonu geride bırakıyor.
Exynos'lu Samsung Galaxy S10 Plus, Geekbech skoru Tam Boyutta Gör
20 Şubat tarihinde tanıtılacak olan Galaxy S10 serisinin teknik özellikleri ve tasarımları dahil pek çok sızıntı ortaya çıktı. Bazı bölgelerde Snapdragon, bazılarında ise Exynos işlemciden gücünü alacak cihazlara ait performans testleri de bu sızıntılardan bazılarıydı. Bugün ise Samsung Galaxy S10 Plus modelinin Exynos 9820 işlemcili versiyonuna ait Geekbench testi görüldü.

Snapdragon 855’li model geride kalıyor

Galaxy S10 Plus’ın Snapdragon 855’li versiyonuna ait performans testi daha öncesinde öğrenilmişti. Exynos 9820’li versiyonun Geekbench testinin ortaya çıkmasıyla beraber iki model arasında performans karşılaştırması yapmak mümkün oldu. Çoklu çekirdek performansında, Exynos 9820’li model 10387 puan alırken, Snapdragon 855’li Galaxy S10 Plus 10256 puanda kaldı. Bu noktada performanslar oldukça yakın gözüküyor ancak tek çekirdek performansında işler oldukça kızışıyor.

Tek çekirdek performansına baktığımızda Snapdragon 855’in 3413 puan almasına karşı Exynos 9820 4472 puan almayı başarmış. Bu sonuç Apple A12 Bionic yonga setinden gücünü alan iPhone XS Max modeline oldukça yakın.
Exynos'lu Samsung Galaxy S10 Plus, Geekbech skoru

Kısacası tek çekirdek performansında Exynos 9820’li Galaxy S10 Plus’ın çok daha güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki cihazlar test aşamasında olduğu için bu sonuçlar piyasaya çıktıkları andaki sonuçlara kıyasla farklı olabilir. Yaklaşık iki hafta sonra Galaxy S10 serisinin tanıtılmasıyla birlikte kesin bilgilere ulaşmış olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim