Anlık Bildirim

Exynos 9820'li Galaxy S10 Geekbench'te görüntülendi

Exynos 9820 işlemcili Galaxy S10 Geekbench'te görüntülendi. Cihaz tek çekirdek performansında Android dünyasındaki rakiplerini geride bıraksa da ne yazık ki iPhone XS'in gerisinde kaldı.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S10 serisini tanıtmasına çok kısa bir zaman kaldığı bu günlerde, serideki 3 cihazın performanslarına ve teknik özelliklerine dair pek çok detay ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde serinin en gelişmiş üyesi Galaxy S10 Plus'ın Snapdragon 855 işlemcili varyantı Geekbench'te görüntülenmişti. Yeni bir benchmark skoru ise Galaxy S10'un Exynos 9820'li varyantından geldi.
Exynos 9820'li Galaxy S10'un tek çekirdek testinde 4382, çoklu çekirdek testinde ise 9570 puan aldığı görülüyor. Cihazın tek çekirdek testinde elde ettiği puan, Android dünyasındaki diğer yonga setlerinin skorlarının bir hayli ötesinde. Galaxy S10 tek çekirdek testinde iPhone XS/XS Max'in gerisinde kalmış olsa da, Android cihazlar arasında zirvede olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 
Exynos'lu Galaxy S10'un çok çekirdekli performansı da başarılı olsa da pek de etkileyici değil. Cihazın çoklu çekirdek testinde elde ettiği skor, Kirin 980'li Mate 20 ailesinin ve tek çekirdek testinde olduğu gibi iPhone XS/XS Max'in gerisinde kalıyor.
Exynos 9810 da tıpkı halefi 9820 gibi tek çekirdek performansında bir hayli iddialıydı. Exynos serisi hala tek çekirdek performansında Apple'ın Bionic serisini geçememiş olsa da geçmeye çok yaklaştığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9702 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s10, samsung galaxy s10 geekbench ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim