Anlık Bildirim

Excel'in iOS sürümüne resimden veri ekleme özelliği geldi

Yazılım devi Microsoft, geçtiğimiz aylarda Excel'in Android versiyonuna getirdiği resimden veri ekleme özelliğini, şimdi iOS cihazlara getirdiğini açıkladı. İşte konunun detayları.
Microsoft geçtiğimiz Mart ayında mobil platformlardaki Excel uygulamasına yeni bir özellik kazandırdığını açıklamıştı. İlk olarak Android sürümüne eklenen yeni özellik, resimlerdeki tabloların kolay bir şekilde Excel'e aktarılmasını sağlıyordu. Bu özellik şimdi iOS kullanıcılarına da sunuldu.

Kullanıcıların işini kolaylaştırıyor

Excel'in iOS sürümünüe eklenen yeni özellikle, elinizdeki basılı bir doküman veya görseldeki tabloyu, Excel formatına kolayca aktarabiliyorsunuz. Yapay zeka destekli bu özellikle, örneğin basılmış bir telefon listeniz veya isim listeniz varsa, bu listenin sadece fotoğrafını çekerek Excel tablosuna dönüştürmeniz ve düzenleyebilmeniz mümkün.
Kullanıcıların işini son derece kolaylaştıran ve en baştan bir tablo oluşturup veri girmelerine gerek bırakmayan bu özellik, artık iPad veya iPhone'daki Excel uygulamasında kullanılabiliyor. Bunun için uygulamanızın güncellemeniz gerektiğini de belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim