Anlık Bildirim

Ethereum'un kurucusu:"Türkiye'de iletişime geçmediğimiz büyük bir topluluğumuz mu var?"

En popüler kripto para birimlerinden biri olan Ethereum'un kurucusu olan Vitalik Buterin, geçtiğimiz günlerde Twitter'da, Türkiye üzerinden çok etkileşim alınması konusunda bir tweet attı.
Dünyanın en popüler kripto para birimlerinden biri olan ve en fazla piyasa hacmine sahip ikinci altcoin olan Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin, Türkiye'den çok fazla Twitter etkileşimi alması üzerine bir tweet attı.
Buterin, attığı tweete Cornell üniversitesinde profesör olan Emin Gün Sirer'i etiketledi. Buterin:"Son zamanlarda attığım tweetlere çok fazla Türkçe yanıt alıyorum. Özel bir şeyler mi oluyor yoksa Türkiye'de henüz iletişime geçmediğimiz büyük bir topluluğumuz mu var?" şeklinde tweet attı.
Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin'in söz konusu tweete etiketlediği Emin Gün Sirer, tweeti:"Türkiye'deki ekonomik durum, demografi ve viral yayılım, 9 ay boyunca çok fazla kripto meraklısı yarattı." diyerek yanıtladı.
CoinMarketCap'ten alınan bilgilere göre Ethereum, geçtiğimiz günlerde koltuğunu Ripple'a kaptırmış ve piyasa hacmi listelemesinde üçüncü sıraya gerilemişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8789 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ticaret, kripto ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim