Anlık Bildirim

Essential Phone resmi olarak sonlandırıldı

Andy Rubin'in şirketi tarafından piyasaya sürülen Essential Phone bir türlü istenilen satış rakamlarına ulaşamamıştı. Şirket telefonun stoklarının tükendiğini ve bir daha üretilmeyeceğini açıkladı.
Android'in kurucusu Andy Rubin'in ilk akıllı telefonu olan Essential PH-1 son derece yüksek bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülmüştü. Beklenen ilgiyi görmeyen telefonun fiyatı daha sonra yapılan indirimlerle normal seviyeye indirilse de istenilen satış rakamlarına ulaşmayı bir türlü başaramadı.
Şirket bugün bir açıklama yaparak Essential PH-1 stoklarının tüketildiğini ve yeniden üretilmeyeceğini resmen açıkladı. Yani bu da akıllı telefonun resmi olarak sonlandırıldığı anlamına geliyor. Ancak mevcut cihaz sahipleri için yazılım desteği ve aksesuar satışları devam edecek.

Essential: Bir sonraki mobil ürünümüz için çalışıyoruz

Essential tarafından yapılan açıklamada "Web sitemizde Essential Phone stoğu tükendi ve herhangi bir yeni envanter eklemeyeceğiz. Artık bir sonraki mobil ürünümüze odaklandık ve mevcut müşterilerimize aksesuarlar satmaya, hızlı yazılım güncellemeleri ve müşteri desteği sunmaya devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10100 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim