Anlık Bildirim

Epic Games Store üzerinde çılgın indirimler

Epic Games Store yazın yaklaşması ile çılgın bir indirim kampanyasına başladı. Pek çok popüler oyun 60TL indirim ile satılıyor. World War Z ve Detroit: Become Human bunlardan bazıları.

Son dönemde yaptığı özel oyun anlaşmaları ile adından söz ettiren Epic Games Store indirimlerle de ses getirecek gibi görünüyor. Yazın yaklaşması ile birlikte Epic Games Store üzerinde dikkat çekici indirimler başladı.

Çılgın indirimler

İndirim kampanyasında 80TL ve üzeri fiyat etiketlerine sahip oyunlarda 60TL indirim yapılıyor. Yani indirim için 80TL sınırı mevcut. Alt fiyat sınırında ise daha küçük indirimler yapıldığı görülüyor.

Örnek verecek olursak World War Z oyunu 119TL seviyesinden 28.91TL seviyesine inmiş. Metro Exodus oyununu 171TL seviyesinden bulmak mümkün. Control oyunu için 39TL ön sipariş fiyatı, Detroit: Become Human için de 20TL ön sipariş fiyatı var.

Kampanya 13 Haziran tarihinde sona eriyor. Hali hazırda oyun almayı düşünenlerin mutlaka bakması gereken mağazada ayrıca Stories Untold oyunu da bu haftanın ücretsiz yapımı olarak dikkat çekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10349 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic, epic mega sale ve
2 etiket daha epic games store Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim