Anlık Bildirim

Enerjisa, geniş şarj istasyonu ağına sahip Eşarj’ı satın aldı

Enerjisa Enerji Üst Yöneticisi Zaimler, "Elektrikli araçların yaygınlaşması ve bu sektörün gelişimi için de ülke genelinde yaygın şarj istasyonu ağına büyük ihtiyaç var" dedi

Enerjisa, geniş şarj istasyonu ağına sahip Eşarj’ı satın aldı Tam Boyutta Gör

Enerjisa Enerji, elektrikli otomobiller için şarj istasyonu ağı kurmak için ilk adımı attı ve Eşarj’ı satın aldı. Enerjisa, elektrikli araçların gelişimine paralel olarak şarj istasyonlarına olan ihtiyacın artmasından dolayı bu kararı aldığını açıkladı.
                                  

Enerjisa, Elektrikli Araçlar Şarj Sistemleri A.Ş.’nin (Eşarj) hisselerinin büyük çoğunluğunu satın alarak şirketin hâkim hissedarı oldu. Eşarj’ın Türkiye’de 80 şarj istasyonu ve bin adet müşterisi bulunuyor. Enerjisa’nın elektrik dağıtımı ve satışındaki deneyimi, Eşarj’ın şarj istasyonu tecrübesi ile buluşacak.

Satın alımla ilgili açıklamalarda bulunan Enerjisa Enerji Üst Yöneticisi Kıvanç Zaimler, "Elektrikli araçların yaygınlaşması ve bu sektörün gelişimi için de ülke genelinde yaygın şarj istasyonu ağına büyük ihtiyaç var" dedi
 

Eşarj, kendi ünitesini kurmak isteyen müşteriler için 3 farklı şarj ünitesi modeli satıyor. Ayrıca; müşterilerine şarj hizmeti sunmak isteyen benzin istasyonu, AVM ve otellere iş ortaklığı ile şarj ünitesi kurulumu yapıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim