Anlık Bildirim

En iyi ekrana sahip akıllı telefon Samsung Galaxy S9

DisplayMate, Samsung Galaxy S9'un ekranının şimdiye kadar test ettikleri en iyi ekran olduğunu açıkladı. Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi böylece iPhone X'in unvanını elinden aldı.
DisplayMate tarafından yayınlanan derinlemesine analiz, Samsung Galaxy S9'un şimdiye kadar yapılmış en iyi akıllı telefon ekranına sahip olduğunu ve bu unvanı daha önce elinde bulunduran iPhone X'i geçmeyi başardığını ortaya koyuyor.
Ekran testleriyle tanıdığımız DisplayMate, "mükemmelden ayırt edilemez" seviyeye ulaşması nedeniyle Samsung Galaxy S9'un mutlak renk doğruluğu konusunda yeni bir rekora imza attığını açıkladı.
Üstelik 1.130 nit parlaklığa ulaşabilen ekran Galaxy S8'dekinden yüzde 13 daha parlak. Buna ek olarak en yüksek kontrast oranına ve yüzde 4.4 olarak ölçülen en düşük ekran yansımasına sahip olduğunu belirtelim. DisplayMate ekranın aynı zamanda ortam ışığında en yüksek kontrast derecesini ve izleme açısı ile en düşük parlaklık varyasyonu sunduğunu söylüyor.

iPhone X'in ekranını geçti

Samsung Galaxy S9, DisplayMate tarafından sunulan en yüksek A+ derecesini almayı başarırken şimdiye kadar test edilmiş en yenilikçi ve yüksek performanslı ekrana sahip akıllı telefon olarak gösterildi. Ayrıca ekran performansı ve mükemmellik seviyesi her geçen yıl artarken Galaxy S9'un çıtayı daha da yükselttiği belirtildi.
Samsung Galaxy S9'un ekranı önceki modelin ekranına benzese de, Güney Koreli şirketin önemli iyileştirmeler yaptığı açıkça ortada. Bununla birlikte S9'dan önce dünyadaki en iyi ekrana sahip akıllı telefon unvanını elinde bulunduran iPhone X'in ekranının da Samsung tarafından üretilmiş olması gibi son derece ironik bir durum da var ortada.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11268 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, test ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim