Anlık Bildirim

En iyi Fortnite oyuncularına Galaxy Note 9 hediyesi

Ünlü Fortnite oyuncuları Ninja, HarryKane, Ali-A ve SSSniperwolf; Samsung tarafından özel bir kutu ile ödüllendirildi. Kutunun içerisinden ise Galaxy Note 9 çıkıyor.

Epic Games ile önemli bir ortaklık yapan Samsung, Fortnite oyununu Android dünyasına ilk kez kendi cihazları üzerinde sokmuştu. Sonrasında ise ünlü yayıncı Ninja ile oynama fırsatı sunmuştu. Samsung’un oyunculara sürprizi bitmiyor. Şimdi de Galaxy Note 9 hediyesi gündemde.

En iyi hediye

Samsung en iyi Fortnite oyuncularını özel bir Supply Drop ile ödüllendirmeye karar vermiş. Özel bir tasarım ile hazırlanan kutu içerisinden Fortnite Galaxy kostümünün afişi, gözlükleri ve şapkası ile birlikte Galaxy Note 9 modeli çıkıyor. Oyuncular Ninja, HarryKane, Ali-A ve SSSniperwolf şeklinde sıralanıyor.

Destek kutuları kapılarına kadar gelen oyuncular kutu açılışı yaparken sonrasında Galaxy Note 9 modeli ile Fortnite oynamanın ne kadar akıcı ve avantajlı olduğunu anlatıyor. Samsung daha sonra tüm bu içerikleri bir araya getirerek yeni bir Galaxy Note 9 reklam filmi hazırlamış.

İlk kez Galaxy Note 9 lansmanında tanıtıldığı için Fortnite oyunu bu modele özel bazı optimizasyonlar içeriyor. Yapılan testlerde akıcılık ve fazla ısınmama konusunda Galaxy Note 8 veya iPhone 8 modellerinden bir tık daha iyi olduğu ortaya konmuştu. Samsung’un Fortnite için kampanyalara devam edeceği ifade ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim