Anlık Bildirim

Elon Musk'ın tünel projesi trafik sorununu çözebilecek mi? İşte videolu kanıtı

Elon Musk'ın tünel şirketi The Boring Company, normal trafik yolculuğu ile yüksek hızlı toplu taşıma tünelini kıyaslayan bir video yayınladı. Tüneldeki araç hedefe üç kat daha çabuk ulaştı.
Elon Musk'ın tünel şirketi, yüksek hızlı toplu taşıma tünelinin, trafik sorununu nasıl çözeceğini gösteren bir video yayınladı. The Boring Company'nin resmi Twitter hesabı aracılığı ile paylaşılan görüntüde, şirketin Kaliforniya'daki ilk test tünelinde yapılan bir yolculuk ile normal trafik yolculuğu kıyaslandı.
Boring Company, yer altı tünelinden hedef lokasyona 204 km/s hızla bir Tesla araç gönderdi. Başka bir Tesla otomobil ise aynı noktaya normal trafikte ulaşmaya çalıştı. Sonuç beklenildiği gibi oldu. Tünel yolculuğu yaklaşık bir buçuk dakikada tamamlanırken, trafikteki araç aynı yere ancak dört buçuk dakikada gelebildi.

Trafik sorununu çözecek

Sürüş oldukça kısa sürse de Elon Musk'ın tünel projesinin trafik sorununu nasıl çözeceği konusunda fikir vermeye yetiyor. The Boring Company tünelleri otomobillerin, yayaların ve motosikletlilerin gidecekleri yere normalden daha hızlı gitmelerini sağlamak üzere hizmet verecek. Böylelikle trafik sorununun çözülmesine yardımcı olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10550 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim