Anlık Bildirim

Eleştiri yağmuruna tutulan yeni Hellboy filmi gişede çakıldı

Sert eleştirilere maruz kalan yeni Hellboy filmi gişede de beklentilerin çok altında kaldı. Film ilk hafta sonunda ABD'de yalnızca 12 milyon dolar hasılat elde etti ve gişeyi üçüncü sırada tamamladı.
Sevilen çizgi roman serisi Hellboy, tam 11 yıllık aranın ardından beyaz perdeye geri döndü. 12 Nisan'da vizyona giren yeni Hellboy filmi özellikle de serinin hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Ancak sinema eleştirmenleri geride bıraktığımız hafta içerisinde filmi adeta yerden yere vurdu. Hem eleştirmenler hem de genel izleyici tarafından eleştiri yağmuruna tutulan film gişede de beklediğini alamadı.

BoxOfficeMojo tarafından yayınlanan verilere göre yeni Hellboy filmi vizyondaki ilk hafta sonunda ABD'de yalnızca 12 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etti. Hellboy, ilk hafta sonu olmasına rağmen gişeyi üçüncü sırada tamamlamış. 5 Nisan'da vizyona giren Shazam! (25m) ve 12 Nisan'da vizyona giren Little (15m) ilk iki sırada yer alıyor.

Yeni Hellboy filmi ayrıca Guillerme Del Toro'nun orijinal filmlerinin de epey gerisinde kaldı. Ron Perlman'ın başrolünde yer aldığı filmler hatırlayacağınız üzere genel anlamıyla olumlu yorumlar almıştı ancak filmlerin gişe performansı beklentilerin altındaydı. Yeni Hellboy'un bu iki filmin de gerisinde kalması çok büyük bir başarısızlığı ortaya koyuyor.

Neil Marshall tarafından yönetilen Hellboy'un toplam bütçesinin yaklaşık 50 milyon dolar olduğu belirtiliyor. Yapımcı firma Lionsgate'in zarar etmemesi için filmin ABD dışındaki ülkelerde iyi bir performans göstermesi gerek. Ancak önümüzdeki hafta Avengers: Endgame'in de vizyona gireceğini düşünürsek Hellboy için işler biraz zor görünüyor gibi diyebiliriz.

Yeni Hellboy filminin başrolünde Stranger Things dizisinden tanıdığımız ünlü aktör David Harbour yer alıyor. Harbour'a eşlik eden isimler arasında ise Milla Jovovich ve Ian McShane var. Film 12 Nisan'da ülkemizde de vizyona girmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14584 kez okundu.
16 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
2 etiket daha hellboy Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim