Anlık Bildirim

Elektrikli MINI için geri sayım başladı

Otomobil tutkunları tarafından merakla beklenen MINI Electric'in ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Önümüzdeki ay sahneye çıkacak elektrikli otomobille ilgili son bilgiler haberimizde.
Önümüzdeki ay yeni elektrikli otomobilini sahneye çıkarmaya hazırlanan MINI için hareketli günler başlıyor. Şirket seri üretime girecek ilk elektrikli otomobili olan MINI Electric'i 9 Temmuz tarihinde tanıtacağını doğruladı.
Yapılan açıklamada “Tarihimizde yeni bir bölüm açan ilk tamamen elektrikli MINI, MINI’nin yaratıcı ruhunu, yaratıcı alan kullanımınını ve ikonik tasarımı bir araya getiriyor. Sadece yollarımızı sessiz hale getirmekle kalmayacak daha temiz bir hava solumamızı da sağlayacak. Benzin istasyonu günleriniz sona erdi" ifadelerini kullandı.

320 kilometre menzil sunacak

MINI Electric'in üç kapılı MINI Cooper'ı temel alması ve Cooper S E olarak adlandırılması bekleniyor. Ayrıca 320 kilometre civarında bir menzile sahip olacağı bildiriliyor. Şimdilik elektrikli MINI ile ilgili bildiklerimiz bu kadar. Tüm detayları öğrenebilmemiz için önümüzdeki aya kadar beklememiz gerekecek
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim