Anlık Bildirim

El tipi mürekkep püskürtmeli yazıcı ile her yüzeye renkli baskı yapın

El tipi yazıcı ile yer gözetmeksizin baskı yapabilmeniz mümkün hale geliyor. Kickstarter projesi kapsamında hayata geçirilmeyi bekleyen yazıcı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.
 
Kağıtlar üzerine renkli baskı yapabilmek artık sıradan bir teknoloji. Peki renkli baskıyı sıradan bir faaliyet olmaktan kurtarabilmek mümkün mü? PrintBrush XDR ile mümkün gözüküyor. Yeni geliştirilen yazıcıyla artık duvara, bir tahta parçasına, istediğiniz bir kıyafete ya da masa üstü yazıcısı ile yazdıramayacağınız herhangi bir yüzeye baskı yapabilirsiniz.

Stockholm merkezli PrintDreams şirketi tarafından geliştiren XDR, kablosuz ağ üzerinden akıllı telefona yüklü uygulama ile haberleşen bir el tipi mürekkep püskürtmeli yazıcı. Baskı yapabilmek için uygulama üzerinde yaratılan çizimleri yazıcıya aktarmak gerekiyor. USB kablo aracılığıyla da aktarım yapmanız mümkün. Cihazın hafızası ise 4 adet görüntü dosyasını saklamanıza izin veriyor, böylece telefon uygulamasına ihtiyaç duymadan baskı işlerinizi halledebiliyorsunuz.

Baskıyı yapabilmek için cihazı soldan sağa ya da sağdan sola hareket ettirmeniz gerekiyor. Optik sensörü ve atalet ölçüm ünitesi sayesinde XDR yön ve hız hesaplarını yaparak doğru baskıyı yapmanızı sağlıyor. Çalışmalar devam etse de PrintBrush şu an için tam sayfa renkli baskı yapamıyor. Cihaz tek seferde şerit halinde uzanan 3 yatay satıra baskı yapabiliyor.

Yazıcı, tek şarjla 4,000 baskı alabilen 11.1 voltluk lityum polimer pil ile geliyor. XDR, bir mürekkep kartuş ile 13x102mm’lik alanda 5,000 satır baskı kapasitesine sahip.

PrintBrush XDR'a eğer ilginizi çekiyorsa kickstarter kampanyası dahilinde ve üretime girdiğinde 240 dolara sahip olabilirsiniz. Perakende satış fiyatı için ise 299 dolar talep ediliyor. Aşağıda yazıcıyı çalışır halde görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim