Anlık Bildirim

EVGA küçük yapılara SuperNOVA GM SFX güç kaynaklarını sunar

Mini PC sistemlerinde verimli bir güç kaynağı kullanmak isteyenler için EVGA SuperNova GM SFX serisi tanıtıldı. EVGA SuperNova GM SFX özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Son dönemde tüketici tarafında mini PC sistemlerine ilgi arttıkça üreticilerin de yatırımları aynı oranda artıyor. EVGA, küçük yapılara yönelik olarak SuperNova GM SFX güç kaynaklarını tanıttı.

EVGA SuperNova GM SFX özellikleri ve fiyatı

Silverstone’un daha etkili olduğu bu alanda pay kapmak isteyen EVGA, yeni serisini yüzde 100 Japon kapasitörler ile desteklemiş. 80 Plus Gold sertifikası sayesinde belirli yükler altında yüzde 90 verimlilik seviyesine ulaşabiliyor.

Tam modüler tasarım ile kablo karmaşasından kurtuluyor ve daha iyi hava akımına sahip oluyorsunuz. 92mm çift rulmanlı fan en iyi performansı sağlarken uzun ömrü sayesine güç kaynağının dayanıklılığına da katkı yapıyor.

7 yıl garanti sunan yeni seri ayrıca kampanya süresince ek 2 yıl daha garanti verecek. 450W, 550W ve 650W olarak 3 modele sahip olan seri ATX anakartlar için bir yuva adaptörü de kutuya dahil etmiş. EVGA SuperNova GM SFX serisinde 450W modeli 110$, 550W modeli 120$ ve 650W modeli de 130$ olarak piyasaya sürüldü.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim