Anlık Bildirim

ETS 2'ye Türkiye haritası ekleniyor!

Euro Truck Simulator 2 oyununa gelecek yeni DLC'de, Romanya ve Bulgaristan ile birlikte Türkiye haritası da oyuna ekleniyor. İlk etapta sadece Trakya Bölgesi dahil edilecek.
ETS 2'ye Türkiye haritası ekleniyor! Tam Boyutta Gör
Ülkemizde de oldukça popüler olan Euro Truck Simulator 2 oyununa önemli bir DLC (ek paket) geliyor. İçerisinde Bulgaristan ve Romanya ile birlikte Türkiye'nin Trakya Bölgesi'ni de barındıran yeni bir harita güncellemesinin geliştirildiği duyuruldu. Road to the Black Sea isimli DLC için video da paylaşıldı.

Bu yıl içerisinde yayınlanacak

Road to the Black Sea haritasının duyurusu yapılsa da yayınlanacağı net tarih belirtilmedi. Sadece 2019 yılı içinde geleceği söyleniyor. Ayrıca yeni DLC'nin Steam sayfası oluşturulmuş durumda. Fiyatının ne kadar olacağı konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Haberimiz içerisinde görebileceğiniz görselde Türkiye ile özdeşleşmiş bina yapıları ve "bon market" gibi detaylar dikkat çekiyor.
ETS 2'ye Türkiye haritası ekleniyor! Tam Boyutta Gör
ETS 2 oyununun ülkemizde oldukça sevildiği düşünüldüğünde bu hamle için geç bile kalındığını söyleyebiliriz. Ayrıca İstanbul'un Avrupa yakasında son bulan harita bazı kullanıcıları üzecektir. Ancak oyunun geliştiricisi SCS Software için iyi bir başlangıç olacak. Bu DLC sonrasında Türkiye'ye özel ayrı bir DLC gelebilir. Haberimiz içerisinde bahsettiğimiz videoda da cami ve üst geçit gibi farklı yapılar dikkat çekiyor. O videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yeni DLC'nin Steam sayfasına ise bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31999 kez okundu.
44 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim