Anlık Bildirim

EA'nın ücretsiz battle royale oyunu hazır: Yarın yayınlanabilir

Oyun dünyasının dev ismi Electronic Arts, battle royale akımından pay almak için ilk adımını atıyor. EA'nın ücretsiz Titanfall battle royale oyunu yarın yayınlanabilir.
Fortnite'ın başarısından etkilenen Electronic Arts'ın, bir süredir ücretsiz bir battle royale oyunu üzerinde çalıştığı biliniyordu. ABD'li gazeteciler tarafından bugün ortaya çıkarılan bilgilere göre EA'nın hakkında hiçbir detay vermediği bu oyun artık tamamıyla hazır durumda. Hatta oyunun hemen yarın, yani 4 Şubat 2019 günü yayınlanabileceği söyleniyor.

E-spor gazetecesi Rod Breslau'nun ilk kez ortaya çıkardığı detaylara göre yeni battle royale oyunu bir Titanfall spin-off'u olacak. Respawn tarafından geliştirilen oyunun isminin Apex Legends olacağı ve Titanfall ile aynı evrende geçeceği belirtiliyor. Apex Legends; PC, PS4 ve Xbox One platformlarında aynı anda yayınlanacak.



Breslau'nun verdiği bilgileri Kotaku editörü Jason Schreier de onayladı. Schreier ayrıca,"Apex Legends; Titanfall, Overwatch ve Call of Duty battle royale karışımı bir oynanışa sahip olacak. Oyunda Titanfall serisinde alışık olduğumuz titanlar yer almıyor. Overwatch benzeri sınıf tabanlı bir yapıya sahip olacak." şeklinde konuştu.

Free-to-play bir oyun olacağı için Apex Legends'ın uygulama içi satın alma yöntemiyle maddi gelir elde etmeye çalışacağı kesin gibi. Bakalım Electronic Arts, battle royale türünde Fortnite'a rakip olmayı başarabilecek mi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17724 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Electronic Arts, battle royale ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim