Anlık Bildirim

EA Access, 24 Temmuz itibariyle Playstation 4'e geliyor

Electronic Arts EA Access oyun servisini Playstation 4 kullanıcılarının hizmetine sonunda sunuyor. Xbox One'a 2014 yılında çıkan servis, bakalım Playstation 4 kullanıcılarından ilgi görecek mi?

EA Access, 24 Temmuz itibariyle Playstation 4'e geliyor Tam Boyutta Gör

Electronic Arts sonunda EA Access oyun servisini Playstation 4 kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Şirket yaptığı duyuruda servisin 24 Temmuz itibariyle erişilebilir olacağını belirtti.

Servis; oyuncuların FIFA, Battlefield, Star Wars Battlefront gibi oyunlar da dâhil olduğu EA kataloğundaki oyunlara erişmesini sağlayacak. Servise üye olunmasıyla birlikte oyuncular, 'Play First Trial' olarak bilinen ve yeni çıkan oyunları 10 saatlik süreyle deneme imkânı sunan hizmeti de kullanabilecek.

EA oyunları, oyun genişleme paketleri ve oyun içi satın almalarda %10’luk bir indirim sağlayacak olan EA Access’in aylık abonelik bedeli 5 dolar, yıllık abonelik bedeli ise 30 dolar olarak belirlenmiş.

Electronic Arts Stratejik Büyüme Başkan Yardımcısı Matt Bilbey yaptığı açıklamada, “Abonelik servislerine ve dijital içeriğe yaptığımız yatırımlara devam ederken oyunlarımızı artık her iki konsol oyuncularına da sunmaya başlıyoruz. Hedefimiz, oyunculara oyunlarımızı istedikleri platformda daha çok deneme ve oynama şansı vermek. Bu yüzden, PS4’e bu hizmeti getirdiğimiz için oldukça mutluyuz” ifadelerini kullanmış.

EA Access, Xbox One konsollarda 2014 yılından bu yana kullanılıyor. Son olarak EA Access aboneliğinin Xbox One ve PS4 arasında taşınamayacağını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim